Heppie!? Pubers en Emoties

Op dinsdag 22 mei mag ik een workshop verzorgen over Pubers en Emoties. In deze workshop laat ik de deelnemers kennismaken met wat jongeren te leren hebben met betrekking tot emoties, en hoe je als ouder/opvoeder/professional hier je bijdrage aan kunt leveren. De deelnemers gaan naar huis met concrete tips, waar ze mee aan de slag kunnen. Hierdoor ontstaat inzicht in de relatie tussen emoties en gedrag, en dat is de basis om anders te kunnen kijken naar jongeren die een (heftige) emoties laten zien.
De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en is gratis toegankelijk. Wel dienen mensen zich aan te melden.
Wanneer:
22 mei van 19.30-21.00 uur
Waar:
Leesplein Bibliotheek Idea Soest, Willaertstraat 49, Soest.
Aanmelden:
renske@kr8coaching.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *