Driedelige workshop SOS Pubers en emoties

Wat is de inhoud van de workshops?

We kijken naar de werking en functie van de basis emoties en wat jongeren hierin te leren hebben. De eigen inbreng van de deelnemers is hierin sturend. Je leert veel van ervaringen van anderen. Je leert omgaan met de verschillende emoties van jongeren en tips voor het werken aan zelfvertrouwen. Tussentijds gaan de deelnemers aan het werk met een reader en opdrachten.

Hoe lang duren de workshops?

In drie bijeenkomsten van 2,5 uur krijg je bruikbare tips en wordt je geïnspireerd om op een andere manier te kijken naar lastige situaties. Je krijgt diverse handvatten aangereikt om zelf mee verder te kunnen, thuis of in je werk.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor ouders, opvoeders en professionals aan wie de zorg van kinderen is toevertrouwd.

Hoeveel personen kunnen aan de workshops deelnemen?

De workshop vindt plaats in kleine groepen van maximaal twaalf deelnemers .

WANNEER vinden de workshops plaats?

Voorjaar 2019

Waar vinden de workshops plaats?

Boerderij het Gagelgat, Birkstraat 107, 3768 HE Soest

Wat zijn de kosten voor het bijwonen van de workshops?

De kosten zijn €125,00 inclusief BTW , koffie/thee/ iets lekkers en het boekje “De gids over emoties bij kinderen”. Meld je je aan met z’n twee, dan zijn de kosten €100,00 per persoon.

Wil je samen met Kr8 Coaching meer zicht krijgen op de emotie ontwikkeling van kinderen? Zullen we vrijblijvend kennismaken? Ik beantwoord graag al je vragen. Bel 06-46 34 32 93 of stuur een mail naar renske@kr8coaching.nl