Introductie Workshop SOS Pubers en Emoties

Wat is de inhoud van deze introductie workshop?

In deze workshop laat ik de deelnemers kennismaken met wat jongeren te leren hebben met betrekking tot emoties, en hoe je als ouder/opvoeder/professional hier je bijdrage aan kunt leveren. De deelnemers gaan naar huis met een concrete tips, waar ze mee aan de slag kunnen. Hierdoor ontstaat inzicht in de relatie tussen emoties en gedrag, en dat is de basis om anders te kunnen kijken naar jongeren die een (heftige) emoties laten zien.

Hoe lang duurt de workshop?

De introductie workshop duurt ongeveer 1.5 uur.

Voor wie is deze introductieworkshop bedoeld?

Deze korte introductieworkshop is ideaal voor grotere groepen ouders en andere opvoeders van jongeren. De workshop is een interessante manier om het thema ‘Jongeren en emoties’ aan de orde te brengen op bijvoorbeeld informatieavonden op scholen, buurtcentra en sportverenigingen.

Hoeveel personen kunnen aan de introductieworkshop deelnemen?

Maximaal 15 personen.

Waar en wanneer vindt de workshop plaats?

26 september 2018 van 19.00 – 20.30 uur
Boerderij het Gagelgat, Birkstraat 107 te Soest

Wat zijn de kosten voor deze introductie workshop?

De kosten voor het bijwonen van een introductie workshop zijn €20,00 p.p. Inclusief BTW, Koffie, Thee en water. Kom je met z’n twee dan betaal je €17,50 p.p.  (prijs voor groepen op aanvraag).

Wil je samen met Kr8 Coaching meer zicht krijgen op de emotie ontwikkeling van jongeren? Zullen we vrijblijvend kennismaken? Bel 06-46 34 32 93 of stuur een mail naar renske@kr8coaching.nl