Mijn naam is Renske Gerritse. Naast coach, ben ik leerkracht en mentor. Ik heb ruime ervaring in zowel het regulier, speciaal als het praktijkonderwijs. Op diverse scholen heb ik intensief gewerkt met jongeren van verschillende leeftijden.

Daarnaast weet ik als moeder van twee opgroeiende kinderen, in verschillende levensfases, uit eigen ervaring tegen welke moeilijkheden kinderen en hun ouders in de huidige complexe maatschappij kunnen aanlopen.

Door mijn werkzaamheden heb ik de waarde van coaching ervaren. Ik ben erachter gekomen dat als een jongere ontdekt waar z’n kansen en kwaliteiten liggen, je hem of haar echt kunt helpen in z’n ontwikkeling. Dáár ligt mijn passie. Het is mijn doel om elke jongere die bij mij aanklopt weer perspectief te bieden en te laten schitteren in z’n eigen kracht.

Om de begeleiding en ondersteuning te optimaliseren heb ik naast de Master SEN opleiding Remedial Teaching, ook mijn coach opleiding afgerond. Tevens ben ik inmiddels ook een trotse Heppie!?-trainer.

Vanaf 2011 ben ik actief als zelfstandig coach. Binnen mijn praktijk Kr8 Coaching, begeleid en ondersteun ik pubers, ouders en andere opvoeders en professionals bij problemen onder ander op gebied van sociaal emotionele ontwikkeling, omgaan met de puberteit, leren leren en faalangst.