Coaching

De puberteit en adolescentie periode is de periode waarin je verandert van een kind naar een jong volwassene. Pubers zijn als het ware volwassenen zonder ervaring. De puberteit is noodzakelijk om je eigen identiteit te ontdekken en te vormen. Uit te zoeken waar je grenzen liggen, wat je leuk vindt, waar je goed in bent en te leren omgaan met teleurstellingen en tegenslagen. En dat is niet altijd even gemakkelijk voor zowel de pubers als ook de puber ouders. Soms heb je een klein zetje nodig en soms juist een wat langere ondersteuning.

Waarom gebruik maken van Kr8 coaching?

De ondersteuning van Kr8 Coaching is gericht op enkele zaken die van belang zijn om de puberteit en de route naar volwassenheid met hindernissen goed door te komen en de toekomst doelgericht in het vizier te hebben.

Wat bereik je met coaching?

Meer zelfsturing.
Meer zelfinzicht waardoor de antwoorden vanuit de jongeren zelf komen.
Uitgaan van het zelfpotentieel dat de kans en ruimte krijgt te groeien.
Het aanspreken van het zelfbewustzijn dat leidt tot het vergrote van het zelfvertrouwen.
Het bepalen van een duidelijke focus, een duidelijke structuur binnen een veilige omgeving. Wat zal leiden tot gedragsverandering en het maken van heldere keuzes.

Wat is de werkwijze van Kr8 Coaching?

Kr8 coaching werk met behulp van de Kompasvisie waarbij de kwaliteiten van de pubers of ouders het uitgangspunt zijn.
Je praat met iemand die oprecht luistert en niet oordeelt.
◊ Kr8 coaching helpt je keuzes te maken.
◊ Samen met Kr8 coaching zet je stappen om beter in je vel te zitten en te functioneren.
◊ Samen met Kr8 Coaching verander je van een tobbende puber, in een puber vol energie en zelfvertrouwen.

Waar vindt de coaching plaats?

De coaching vindt plaats op een locatie welke voor u het meest prettige is. De coaching kan tevens online of telefonisch plaatsvinden.

Wil je ook investeren in jezelf samen met Kr8 Coaching? Zullen we vrijblijvend kennismaken ? Ik beantwoord graag alle vragen. Bel 06-46 34 32 93 of stuur een mail naar renske@kr8coaching.nl