Referenties

◊ “Renske staat altijd klaar. Ze is open, eerlijk en zeer betrouwbaar. Ze geeft veel vertrouwen en heeft verstand van verschillende zaken. Echt iemand waarop je kunt bouwen.” – Janine (Moeder Bas, 16 jaar)

◊ “Renske is heel erg betrokken bij mij en helpt me waar ik hulp nodig heb.”- Lukas (15 jaar)

◊ “Renske is heel betrokken, professioneel en heeft ons kind een spiegel voorgehouden zodat hij zelf zag wat er anders kon en hoe hij het zelf kon oplossen! Vooral de koppeling tussen cognitieve en sociale ontwikkeling is een kracht van haar aanpak.”- Miriam (Moeder Lukas, 15 jaar)

◊ “Ik ken Renske als een zeer betrokken coach. Zij is in staat om af te stemmen op kwetsbare kinderen die met behulp van haar coaching zichzelf weer zien staan” – Mike Nikkels

◊ “Hero heeft weer het gevoel ergens bij te horen en zit beter in z’n vel” – Cecile (Moeder Hero, 9 jaar)

◊ “Renske is makkelijk in het contact. Het is fijn dat ze aan huis kan komen, voelt in mijn optiek ‘het kind’ goed aan en bespreekt duidelijk wat er gaat gebeuren, wat er verwacht wordt en wat wenselijk is” – Moeder Kjell (13 jaar)

◊ “Ik vond het fijn met Renske. Ze is super aardig en ook heel serieus. Ze gaf duidelijk aan wat ik moest doen. Als ik coaching nodig heb, doe ik dat graag weer bij Renske!” – Kjell (13 jaar)